top of page

Futsal aluesarja P14: ToBK - PPS 1-3, ToBK - Viikingit 3-2


Vain seitsemän pelaajaa, ei maalivahtia. Siinä valmennuksen haasteet ennen futsalpelejä.

Ei muuta kuin Oscar Lindfors maaliin ja muut kentälle ja homma käyntiin. Pallonhallinta oli selvästi meillä ottelussa PPS:ää vastaan. Mutta niin vaan vastustaja iski kaksi häkkiä vastahyökkäyksistä. Kapteeni Christoffer Penttilä ampui kavennuksen, mutta PPS karkasi 3-1-voittoon. Hyvä peli meiltä, mutta maalit ratkaisevat.

Toisessa pelissä pallo pyöri komeasti pelaajalta toiselle ja ekan erän aikana Penttilä, Lukas Lindholm ja avausmaalinsa ToBKn paidassa ampunut Aleksi Orpana onnistuivat. Puolustuksessa Emil Stade ja futsaldebyyttinsä tehnyt Ronja Flykt hoiti homman hienosti. Maaliin komennettu Walter Holmström pääsi ensin helpolla, mutta toisessa erässä oli enemmän hommia. Kahden kavennusmaalin jälkeen loppuaika tapettiin hyvin, siitä tuloksena hieno 3-2-voitto.


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page