top of page

P13 Kolmonen: ToBK keltainen kuudes kevätkaudella

Kevätkauden viimeisessä ottelussa ToBK keltainen kohtasi Hyvinkään Palloseuran Porvoossa. Ottelun alku oli tasainen ja avausjaksolla maalit tasattiin 1-1. ToBK:n maalista vastasi Santeri Sahlbom.

Toinen puoliaika alkoi räväkästi. Lucas Nordström teki kaksi lähes identtistä maalia kaukolaukauksilla ja ampui vielä kertaalleen ylärimaan.

Momentum jäi kuitenkin käyttämättä ja hyvinkääläiset pääsivät myötätuulessa kääntämään ottelun kuvan täysin. Maaleja syntyi tasaiseen tahtiin ja lopulta lopputulokseksi kirjattiin selkeä 3-7 vierasvoitto.

Keltaisten peli on kehittynyt ja pallovarmuus parantunut. Toinen puoliaika on ollut hankala kun väsymys on iskenyt. Kolme voittoa kahdeksasta ottelusta on kelpo saldo js sitä lähdetään parantamaan syyskaudella.