top of page

Aurinkoinen korttelifutisviikonloppu, pilvisempi kokonaiskuva


Tolkkisten korttelifutisjoukkueet taistelivat upeasti viikonlopun otteluissa. Voittoja ja tappioita kirjattiin kaikille kolmella porukalle. Hyvin järjestetty turnaus jatkuu elokuussa.

Turnauksen pitkän olemassaolon aikana on tapahtunut selvä muutos. Joukkue- ja pelaajakato on ollut huimaa. Tänä vuonna osallistuvia joukkeita oli ainoastaan kaksitoista ja "kaupunginosia" vain viisi. Kevätkumpu 3, Tolkkinen 3, Huhtinen 2, Askola 2 ja Kulloo 2. Ja nämä siis kahdessa ikäkuokassa, jotta kiinnostus ei nuorempien pelureiden joukossa katoaisi rökälelukujen jälkeen. Varsinaiseen Korttelifutikseen osallistui 7 joukkuetta.

Tasan 30 vuotta sitten joukkueita oli peräti 18. Kaupunginosista eivät enää ole mukana mm. Gammelbacka, Keskusta, Hinthaara, Hamari ja Sannainen. 

Syitä katoon on mietitty monta vuotta kentän laidalla. Juniorijalkapallon liian aikainen ammattilaistuminen, talkoohengen romahtaminen, lapsimäärän putoaminen, vanhempien omat kiireet ja liian hyvä sää on keskusteluissa nostettu esille. 

Tämä ei vähennä osallistuvien joukkueiden suorituksia. Päin vastoin. Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille ja Uusimaa-lehdelle!


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page