October 16, 2018

Seuran kaukalopallon hallisarjajoukkue on aloittanut kautensa historiallisen hyvin. Neljästä ottelusta on kirjattu täydet neljä voittoa, mikä on kaikkien aikojen paras tulos joukkueen 22 vuoden historian aikana. Esimerkiksi joukkueen ensimmäisellä kaudella (1997-1998) saldo oli kolme voittoa ja yksi tasapeli sekä seuraavalla kaudella kolme voittoa ja yksi tappio. >>> Lue lisää

Jääkiekon kovatasoisessa senioreiden aluesarjassa ToBK on aloittanut kautensa kahdella tappiolla Kopoa ja Team Originalia vastaan....

October 15, 2018

Yli 80 % naamiaistanssien lipuista on jo myyty, joten pidä kiirettä jos haluat mukaan syksyn ykkösbileisiin. 

>>> Lue lisää

October 15, 2018

Efter en paus på en säsong gjorde ToBK:s damlag comeback i Borgå stads innebandyserie. I den första matchen blev det seger över Haikkoon Kuntoilijat med 3-2 efter två mål av Heidi Pirtelä och ett av Malin Häggqvist.

>>> Resultat och statistik

October 5, 2018

ToBK2004:n pitkä jalkapallokausi päättyi vierasottelulla Lahden Reippaan vieraana. Ottelun voittajalle oli tiedossa sarjapaikka kakkosessa myös ensi kaudella ja häviäjälle putoaminen kolmoseen. Kotijoukkueen johtomaalin jälkeen ToBK esitti vapautunutta ja iloista peliä ja voitti ottelun selvästi 5-2.

Ottelu päätti myös joukkueen pitkän ja tapahtumarikkaan jalkapallokauden. Yhteentoista kuukauteen mahtui yhteensä 141 tapahtumapäivää, reilut 70 harjoituskertaa, 92 ottelua ja harjoitusleiri Barcelonassa. 

Joukkueen...

Please reload