June 17, 2018

ToBK2004 deltog i tvådagarsturneringen Lohja Cup. Vädret var mycket varmt och matcherna jämna, så det blev två svettiga dagar.

Slutligen blev ToBK sjätte av elva lag efter två segrar (NJS, KoiPS) och tre förluster (LoPa, KäPa, FC Espoo).

Kasper Nurmiranta premierades som lagets kämpe.

June 16, 2018

Teddy Wahlroos voitti viimeisen biljardiosakilpailun ja samalla koko seuramestaruuden. Janne Högström oli sarjan toinen ja Christer Stenbäck kolmas. 

Kauden aikana pelattiin yhteensä kymmenen osakilpailua. Turnauksiin osallistui yhteensä 17 henkilöä.

>>> Tulokset - Resultat

June 15, 2018

Nollanelosten kevätkauden piirisarjaottelut on pelattu sekä Ykkösessä (sininen) että Kolmosessa (keltainen). Yhteensä 32 pelaajaa edusti ToBK:ta piirisarjapeleissä! 

Ennen sarjakauden alkua tiesimme, että kaudesta tulee haasteellinen pääosin kolmesta syystä: (1) Kyseinen ikäluokka siirtyi nyt kokonaisuudessaan isolle kentälle, joka merkittävästi muutti pelin luonnetta. (2) Ennen sarjakauden alkua meille kertyi niukasti kokemusta ison kentän pelistä. Tämä siksi, että kehotamme pelaajia harrastamaan talvella myös...

June 9, 2018

Tolkkisten joukkueet pelasivat vahvasti Monnikylässä. Vanhemmassa sarjassa 08-joukkue voitti kaikki kolme ottelunsa ja otti vakuuttavan johdon sarjataulukossa. Nuoremmassa sarjassa 10-joukkue voitti yhden ottelun ja on sarjan kolmas kun puolet otteluista on pelattu. Sarja jatkuu elokuussa Kevätkummussa ja päättyy syyskuussa Tolkkisten tekonurmella.

Tolkislagen spelade starkt i Monnby. I den äldre serien vann 08-laget alla sina tre matcher och tog en övertygande ledning i serietabellen. I den yngre serien vann 1...

June 5, 2018

ToBK2008 on aikaisemmin pelannut jalkapalloa kyläturnauksissa ja Korttelifutiksessa sekä salibandya aluesarjassa. Nyt keväällä joukkue lähti kokeilemaan siipiään futiksen piirisarjassa ja aloitti alemmalta sarjatasolta (taso 3). Ensimmäinen ottelu päättyi vielä niukkaan tappioon, mutta joukkue otti sen jälkeen kuusi perättäistä voittoa!! 

Syysottelunsa joukkue tulee siksi pelaamaan piirin keskimmäisellä sarjatasolla (taso 2) ja näin saamaan entistä kovempia vastustajia. Näillä näkymin kotiottelut pela...

June 2, 2018

Niklas Saarela (Tolkkisten koulu) ja Tobias Isaksson (Tolkis skola) ovat tämän vuoden ToBK:n liikuntastipendin saaneet ekaluokkalaiset. Hyvää kesälomaa!

Niklas Saarela (Tolkkisten koulu) och Tobias Isaksson (Tolkis skola) fick årets ToBK-motionsstipendium. Trevligt sommarlov!

Please reload