May 26, 2018

Vuoden 2018 kyläturnaukset käynnistyivät Tarkkisten hiekkakentällä neljän "kylän" voimin kahdessa ikäluokassa (2008 & 2010). Hää oli helteinen ja liikunnan ilo käsin kosketeltavissa.

Vanhemmassa sarjassa Tolkkisten maalin ei tehty yhtään maalia. Ensimmäisessä ottelussa maalinteko vielä tökki ja tuloksena oli 0-0-tasapeli Askolan punaista joukkuetta vastaan. Tämän jälkeen tilille kirjattiin tyylikkäät 7-0 ja 2-0 voitot Askola valkoista ja Kevätkumpua vastaan.

Nuoremmassa sarjassa Tolkkisten joukkueelle kirjattiin...

May 24, 2018

Kylämme hiekkakenttä on kevään aikana saanut hienon kasvojenkohotuksen kun Porvoon pallokentän vanha tekonurmimatto on asennettu Tolkkisiin. Näin aktiivinen urheiluseuramme on saanut paremmat harjoitusolosuhteet ja huomattavasti lyhemmät harjoitusmatkat – nyt ei ole tarvetta käydä kaupungin keskustassa harjoittelemassa. Vanhempien junioreiden ottelualustaksi Tolkkisten tekonurmi ei valitettavasti kelpaa, mutta harjoitus- ja lähiliikuntakenttänä paikka toimii erinomaisen hyvin. Erityisesti keskiviikkoisin kentt...

May 20, 2018

Tämän vuoden Korttelifutiksen kevätmatsit pelattiin lauantaina Kokonniemen tekonurmella.

Nuoremmassa tulevien tähtien sarjassa Miika Tyyskän ja Jan Ekin luotsaama FC Tolkkinen voitti yhden ottelun, pelasi kertaalleen tasan ja hävisi kahdesti.

Varsinaisessa Korttelifutiksessa Tolkkisten joukke voitti kaksi ja pelasi kaksi kertaa tasan. Vastustajat eivät saaneet yhtään palloa Tolkkisten verkkoon neljässä ottelussa! 

Korttelifutis jatkuu elokuussa.

May 15, 2018

Tolkis deltar med två lag i Borgå stads bolagsserie i fotboll, som börjar nästa vecka. I herrserien försvarar ToBK fjolårssegern, medan damerna försöker förbättra sin åttondeplats från förra sommaren.

>>> Damer

>>> Herrar

May 6, 2018

ToBK08 lähtivät Veikkolan Karuselliturnaukseen "syötöt omille" -teemalla. Välillä taktiikka onnistui liiankin hyvin, vastustajan maalin läheisyydessä haettiin vielä syöttöä vaikka olisi itsekin voitu laukoa. Ottelun lopputulokset olivat kuitenkin hyvät: 4 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio (maaliero 12-5).

Andreas Salminen palkittiin joukkueen parhaana. Mukana oli myös Viljo Muhonen, Joel Kopra, Rufus Höglund, William Kinnunen, Joel Niemiaho, Alex Flykt, Roope Kinnunen, Oiva Kannas, Jonne Saraniemi, Simon Valros ja...

Please reload